Zoeken naar:

Inbraak- en beveiligingstechniek

Beveiligingsinstallaties creëren voor u meer veiligheid omdat uw risico’s op bijvoorbeeld brand of inbraak worden beperkt of sneller gedetecteerd worden. Er zijn veel verschillen in alarm-, camera- of toegangssystemen. Niet alleen in kwaliteit en prijs, maar ook in functies.

Flexxoo biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig onderhoudspakket.
Dit is inclusief:

  • Jaarlijks onderhoud (inclusief rapportage)
  • Voorrijkosten en arbeidsloon bij een storing tijdens kantooruren
  • Meldkameraansluiting (bij inbraak- en/of brandsysteem)
  • Vervanging batterijen
    Bij een alarmsysteem: vervanging noodstroomvoorziening iedere 3 jaar
  • Bij cameratoezicht: vervanging harde schrijf
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Complete beveiliging
Beveiliging begint bij de organisatorische maatregelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sluiten van ramen en deuren bij vertrek en leg waardevolle spullen uit het zicht. Daarnaast zijn er ook bouwkundige maatregelen. Hierbij kunt u denken aan goed en degelijk hang- en sluitwerk, dievenpinnen en dievenklauwen, hekwerken en rolluiken.

Maar beveiliging is niet compleet zonder de elektronische maatregelen. Wij helpen u graag met cameratoezicht, bewaking-, inbraak-, brand-, overval en toegangssystemen.

24/7 beveiliging
Indien u kiest voor een alarm- en/of brandsysteem dan kan dit gekoppeld worden aan de meldkamer. Het systeem staat dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met onze meldkamer, zodat u gegarandeerd bent van de opvolging van de alarmsignalen die uw beveiligingsinstallatie doorgeeft.