Zoeken naar:

Door onze jarenlange ervaring met gebouwgebonden installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak hebben wij veel ervaring en kennis op het gebied van energiekosten. Wij beschikken hierdoor over een internationale database van de verbruiken in relatie tot de objectsoorten en gebruikerssoorten. Deze zijn bijzonder waardevol voor het maken van prognoses en verbetervoorstellen.

Flexxoo kan en gaat zelfs zover dat wij u zelfs een maximaal verbruik per jaar kunnen voorspellen, welke nimmer boven uw huidig verbruik uitkomt. Sterker nog, in de meeste gevallen weten wij besparingen te realiseren die vaak minimaal vijf procent van het historische verbruik zijn. Ervaring heeft ons geleerd dat energie alleen kan worden bespaard met continue aandacht en toezicht. 

Tijdens het reguliere onderhoud die onze medewerkers uitvoeren, worden de installaties optimaal onderhouden waardoor de rendementen van de installaties ideaal zijn. Daarnaast kunnen er nog meer acties worden ondernomen om het energieverbruik meer te verlagen. Flexxoo biedt een gegarandeerd concept genaamd Flexenergy.

Heeft u objecten met een wisselende bezetting of bijvoorbeeld nog een kortlopend contract, dan kunnen wij u uiteraard ondersteunen door onze meterstandenservice of samen met u besparingen realiseren door middel van ons energiemanagementconcept.