Zoeken naar:

Schoonmaakonderhoud

Op het gebied van schoonmaak onderscheid Flexxoo zichdoor een heldere no nonsens kijk op schoonmaak. Die aanpak word door onze klanten zeer gewaardeerd. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers in combinatie met de persoonlijke benadering en een hoge kwaliteit aan schoonmaakdiensten dat is waar wij sterk in zijn.

Bij ons geen overbodige overheadkosten maar een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Net als onze andere diensten streven wij ernaar een flexibele en betrouwbare partner te kunnen zijn. Eén waarop u kunt rekenen!

Onder algemene schoonmaak wordt verstaan de dagelijkse dan wel wekelijkse reiniging van bijvoorbeeld uw kantoor, bedrijf, winkel, medische praktijk, grootkeuken of bijvoorbeeld de algemene ruimtes van uw appartementen complex (VVE).

U kunt er aan denken om de schoonmaak overdag te laten doen of na sluitingstijd. Wij kiezen ervoor om u als opdrachtgever optimaal te ontlasten iets wat onze ervaren schoonmaakmedewerkers wel is toevertrouwd!

Wilt u ook een schone en nette ontvangst voor uw klanten? Een schone en prettige werkomgeving voor u en uw medewerkers?

Dagelijks verzorgen wij de schoonmaak van vele bedrijven en kunt u er verzekerd van zijn dat u een partner heeft die u op het gebied van schoonmaak totaal kan ontlasten.

Wij kunnen onze schoonmaak verrichten op dagen en tijden dat u het wenst. Een vaste schoonmaakster, een vast contactpersoon en korte lijnen dat is wat ons tot een betrouwbare partner maakt.

Het is natuurlijk fijn dat u geen hinder ondervind van de schoonmaak daarom kunt u zelf aangeven wanneer de schoonmaak verricht dient te worden bijvoorbeeld in de vroege ochtend of na sluitingstijd. Uiteraard kunnen er ook schoonmaakwerkzaamheden overdag uit gevoerd worden zonder dat uw medewerkers en of klanten hier last van ondervinden.

Flexxoo beschikt over vakkundig personeel voor de totale glasreiniging van uw pand. Of het nu gaat om de binnen- of buitenzijde, onze professionals hebben ervaring met alle soorten glas in allerlei gebouwen, ongeacht de moeilijkheidsgraad en de frequentie. Flexxoo garandeert streeploze ramen met ons osmose telescoop glas reinigingssysteem.

Glasbewassing met osmosewater
Osmosewater is puur, zuiver water. Zouten en mineralen als kalk, chloor en fluor zijn helemaal uit het water gefilterd. Het osmose reinigingssysteem van Flexxoo is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het gezuiverde osmosewater op de ramen, en kozijnen sproeit.

Onze specialisten zorgen ervoor dat het vuil verwijderd wordt en uw ramen drogen streep- en vlekkeloos schoon op. Ook gevelbeplating en gevelreclame kunnen we hiermee gemakkelijk schoonmaken, zonder dat er verdere hulpmiddelen zoals een hoogwerker nodig zijn.

Voordelen van osmose glasbewassing

 • Tot 20 meter hoogte te gebruiken, dus geen dure hoogwerker nodig
 • Geen belasting voor uw plantsoen, gazon of gevel
 • Overal inzetbaar zonder zware hulpmiddelen
 • Ideaal voor het reinigen van glas, serres, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonnepanelen
 • Droogt streep- en vlekkeloos op, ook bij zonnig weer
 • Milieuvriendelijk, want er worden geen chemicaliën gebruikt
 • Hoeft niet droog gemaakt te worden, dus snelle werkwijze

Gevelreiniging
Uw gevels en voegen hebben door ons klimaat veel te verduren. Door de weersomstandigheden en luchtvervuiling worden muren vuil. Vuil, aantasting door algen en roetaanslag door het verkeer zorgen ervoor dat uw muren en overige wandbekleding als damwandprofielen er in de loop der jaren niet meer als nieuw uit zien.

Omdat het aanzicht van de gevel altijd de eerste indruk van een pand bepaalt, is het dus wenselijk om de gevel eens grondig te laten reinigen. Dit schoonmaken zal afhankelijk van vervuiling en de ondergrond geschieden middels hogedruk reiniging dan wel handmatig borstelen.

Impregneren
Gevels hebben in ons klimaat heel veel te voorduren. Denk daarbij aan de altijd aanwezige regen in ons land. Een van de grootste vijanden van uw gevels is dan ook vocht. Als vocht in de gevels trekt, kan dit zorgen voor schimmeloverlast, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade en algen- en mosvorming veroorzaken. Het is dus van groot belang om uw gevels te beschermen. Hoe eerder een gevel aangepakt wordt hoe langer de levensduur en hoe goedkoper de prijs.

Hogedrukreiniging

 • het met hogedruk reinigen van galerijvloeren
 • het met hogedruk schoonspuiten van alle soorten bestratingen/ bruggen en vlonders
 • het met hogedruk afspuiten van gevels.
 • graffiti verwijdering

Het eenmalig schoonmaken van gebouwen, bedrijfsruimtes, magazijnen  of woningen. Zodat daarna uw bedrijf, gebouw of woning overgedragen kan worden aan de nieuwe huurder of koper.

Ook als u een nieuwe woning krijgt kunt u ons benaderen om de woning geheel schoon op te leveren eventueel kunnen wij uw afval ook afvoeren.

Heeft u een schoonmaakklus en heeft u geen afspraken gemaakt met ons over periodieke reiniging of heeft u plotseling professionele schoonmaak nodig of heeft u plotseling een klus waar u specialistische hulp voor nodig heeft?

Ook dan zullen wij u graag van dienst zijn.

U staat er niet direct bij stil maar uw investering op uw dak (zonnepanelen) dienen ook schoongehouden te worden. Ook deze schoonmaak kan Flexxoo u uit handen nemen.

Bij het reinigen van de zonnepalen worden door Flexxoo de volgende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd:

 • het met stromend water verwijderen van stof, zand en andere materialen die een schurend effect zouden kunnen hebben bij verdere reiniging
 • het reinigen van de zonnepanelen met telescopische stelen met speciale ultra zachte watergeleidende borstels met osmose water

Er worden dus geen reinigingsmiddelen gebruikt bij het schoonmaken van uw zonnepanelen, er wordt enkel gewerkt met osmose water van de allerhoogste kwaliteit!

Ook kunt u uw opbrengst tot wel 8% verhogen.

Vloerenonderhoud De duurzaamheid van uw vloer word uiteraard vergroot met het onderhoud ervan. Er zijn vele soorten vloeren die elk hun eigen onderhoud nodig hebben u kunt hierbij denken aan:
 • linoleumvloeren
 • houten vloeren
 • tapijtreiniging
 • betonvloeren
Wilt u ook uw vloeren goed onderhouden hebben?

Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neemt u gerust contact met ons op.