Zoeken naar:

Onderhoudsbedrijven onderbouwen hun activiteiten graag met het aloude motto: ‘onderhoud kun je plannen, reparaties niet’. Een keiharde waarheid, waar wij dan ook vierkant achter staan.

Maar technisch onderhoud en beheer is slechts één facet van facilities management. Wij van Flexxoo gaan vele stappen verder, want onderhoud aan technische installaties is onze ‘core business’. Een planmatige, creatieve aanpak stelt de gebouwbeheerder in staat kostenbeheersing en rendementsverhoging te realiseren.

Zo kan planmatig onderhoud leiden tot complete facilities management programma’s. Dat doen we voor talloze (middel)grote kantoorgebouwen, scholen, winkelcentra en andere utiliteitsgebouwen. Naar volle tevredenheid. Omdat we waarmaken wat we beloven.

En dat bespaart u heel wat energie…

 
Door preventief onderhoud en optimalisering van de installatie worden storingen geminimaliseerd en wordt bespaard op energiekosten.
 
 
 
energieverbruik
vs
storingen

Bent u op zoek naar de hoogste beschikbaarheid van uw installaties of alleen naar onderhoud waardoor u aan de wet voldoet? Technisch beheer en onderhoud zijn onontbeerlijk voor elke installatie. Flexxoo staat garant voor technisch beheer en onderhoud op elk niveau.
Door de ervaring en kennis van onze mensen, in combinatie met ons ISO 9001:2000, blijft de kwaliteit gewaarborgd. De kwaliteit van uw installaties en uw objecten.

Welk concept u bij Flexxoo ook kiest, wij nemen de verantwoordelijkheid en ontzorgen u daarbij. U kunt zich zo met andere zaken bezighouden.

De diversiteit aan contractvormen en benaderingen van het ideale onderhoud is zo breed als dat er opdrachtgevers zijn. Van planmatig preventief onderhoud tot beschikbaarheidonderhoud (Reliability Centered Maintenance) en alles wat daar tussen zit. Als de beste invulling is gekozen, kunnen wij ons voorstel presenteren in diverse contractvormen. Van basiscontract tot prestatiecontract.

Wij kunnen u helpen in uw zoektocht naar de ideale oplossing. Na uw wensen besproken te hebben, zijn wij uiteraard bereid in een persoonlijk gesprek toe te lichten wat wij u kunnen bieden.