Zoeken naar:

Werken bij Flexxoo

Dat is meegaan in de dynamiek van een relatief jonge organisatie en toch het gevoel van veiligheid en vertrouwen van een gerespecteerde onderneming.

Zo mag je bij Flexxoo aan de slag met mooie opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Op locatie of in een van onze vestigingen. Je komt terecht in een dynamische en sfeervolle omgeving, binnen een nuchtere en sympathieke bedrijfscultuur. Flexxoo is een werkgever waar je ruimschoots kansen worden geboden.

Loopbaan

Flexxoo biedt alle medewerkers ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Een collega die aan zichzelf werkt, verrijkt ook onze organisatie. Met kennis, ervaring en kunde. Op die manier voegen we waarde toe aan elkaar. Die we vervolgens ook weer kunnen gebruiken als we voor opdrachtgevers aan de slag gaan.

Ruime ontplooiingsmogelijkheden: het is onderdeel van bijna elke wervingstekst op dit moment. Bij Flexxoo maken we die woorden waar. Flexxoo kent voor haar medewerkers namelijk vele doorgroeimogelijkheden. Dat komt omdat Flexxoo zelf in volle vaart groeit. Wij zoeken naar mensen met innovatieve ideeën, met verstand van zaken of de wens om veel te leren.

Maar uiteraard stelt Flexxoo wel de nodige eisen. Inzet en gedrevenheid vanaf dag één. Eén belofte kunnen we in elk geval doen: wie zijn kansen grijpt, staat nog veel moois te wachten.